Feedback – Vad tycker du om sajten?
Vad tycker du?

Sensus digitala verktygslåda är i ständig utveckling. Vi skruvar på form, funktion och fyller hela tiden på med nytt innehåll.

Har du tips, råd, feedback eller stött på problem med sajten? Hör gärna av dig till oss via formuläret!

Tack!

Vi uppskattar att du tog dig tid och även om vi inte alltid återkopplar (beroende på belastning) så läser vi alltid allt.

Ajdå, något gick fel. Prova igen!

Senast uppdaterad 

2021-04-12

SENSUS DIGITALA VERKTYGSLÅDA

Uppdatera Zoom

Uppdatera Zoom-appen och få tillgång till de senaste funktionerna.

Skriv ut / Spara PDF
Visa online

Behöver du en PRO-licens för Zoom?

Vissa cirklar och verksamheter behöver full licens för att slippa de begränsningar som ett gratiskonto kommer med. I Sensus omställningsstöd finns det möjlighet för cirkelledare att få en egen fullversion-licens för Zoom.

Kom i kontakt med oss

Zoom gör med jämna mellanrum uppdateringar av systemet. I plattan och i mobilen sker uppdateringar automatiskt men om du använder Zoom via appen i datorn måste du själv kontrollera om det finns nya uppdateringar och ladda ner dessa.

Uppdatera när du är inloggad i appen

  • Öppna appen.
  • Klicka på ikonen uppe till höger som visar din profilbild (om du har lagt in en sådan) eller dina initialer (om du inte har en bild).
  • Välj Check for Updates i menyn.

  • Appen söker nu efter uppdateringar. Om du har den senaste versionen av appen får du meddelandet att det inte finns några uppdateringar (You are up to date).

  • Om det finns uppdateringar får du ett meddelande om det. Du kan välja att ladda ner uppdateringarna direkt (Update) eller senare (Later). När uppdateringen är nedladdad kan appen uppdateras.

Observera att du inte kan vara i ett möte när appen ska uppdateras.

Uppdatera appen utan att vara inloggad

Om du inte är inloggad eller inte har ett konto så kan appen uppdateras på följande sätt:

För dig som använder PC:

  1. Klicka på Zoom-ikonen i din dator. Då öppnas fönstret där du kan välja att logga in (Sign In) eller gå med i ett möte (Join a Meeting). Klicka inte på någonting i den rutan.
  2. Nu ska du se en liten Zoom-ikon längst ned till höger i listen på din skärm (vid datum och tid). Om du inte ser den, klicka på pilen så får du upp en ruta med flera ikoner. Där borde du hitta Zoom-ikonen. Högerklicka på Zoom-ikonen.  I menyn väljer du sedan Check for Updates.

För dig som använder Mac:

  1. Klicka på Zoom-ikonen i din dator. Då öppnas fönstret där du kan välja att logga in (Sign In) eller gå med i ett möte (Join a Meeting). Klicka inte på någonting i den rutan.
  2. Gå istället till zooom.us i menyn bredvid äpplet uppe till vänster. Där hittar du rubriken Check for Updates.

Senast uppdaterad 

2021-04-12

Missa inte vår distansverksamhet!

På sensus.se hittar du massor av cirklar och kurser som går att delta i på distans.

Kika i våra andra kategorier

Verktygslådan består av flera kategorier med olika material – det är bara rota runt!

Du använder en gammal webbläsare

Du använder en äldre version av Internet Explorer som denna webbplats inte är anpassad för. Du behöver använda Chrome, Safari eller annan modern webbläsare.

Med knappen nedan kan du ladda ned och installera Google Chrome.
Ladda ned Chome