Feedback – Vad tycker du om sajten?
Vad tycker du?

Sensus digitala verktygslåda är i ständig utveckling. Vi skruvar på form, funktion och fyller hela tiden på med nytt innehåll.

Har du tips, råd, feedback eller stött på problem med sajten? Hör gärna av dig till oss via formuläret!

Tack!

Vi uppskattar att du tog dig tid och även om vi inte alltid återkopplar (beroende på belastning) så läser vi alltid allt.

Ajdå, något gick fel. Prova igen!

Senast uppdaterad 

2021-02-09

SENSUS DIGITALA VERKTYGSLÅDA

Träffas i Learnify

Learnify är en digital lärplattform för studiecirklar och utbildningar. Här kan grupper träffas och samla material.

Skriv ut / Spara PDF
Visa online

Behöver du en PRO-licens för Zoom?

Vissa cirklar och verksamheter behöver full licens för att slippa de begränsningar som ett gratiskonto kommer med. I Sensus omställningsstöd finns det möjlighet för cirkelledare att få en egen fullversion-licens för Zoom.

Kom i kontakt med oss

Learnify består av två delar - studieplatser och digitala studiematerial.

Studieplatsen

Studieplatsen är ett virtuellt rum där studiecirkeln eller gruppen kan träffas och där ledaren kan samla material som ska användas i cirkeln/utbildningen. Det kan vara filer, t ex en pdf framtagen av ledaren, digitala material som är skapade i Learnify eller länkar till resurser på nätet. På studieplatsen finns också verktyg för att kommunicera, t ex en chatt och en blogg. I chatten kan deltagarna kommunicera med varandra och i bloggen kan ledaren skriva meddelanden till gruppen.

Digitala studiematerial

I Learnify finns också ett bibliotek med studiematerial. En del material är tillgängliga för alla, andra enbart för en viss målgrupp. Det går även att skapa egna material i Learnify. Dessa kan sedan användas hur många gånger som helst. Du kan antingen koppla dem till en studieplats eller skicka ut en länk till ett enskilt material som då kan användas utanför Learnify. När du skapar ett material i Learnify kan du välja vem som ska få tillgång till ditt material.

Konton i Learnify

För att använda Learnify behöver du ett konto. Det finns olika typer av konton: deltagarkonto, ledarkonto och adminkonto. För att kunna skapa studiematerial behöver du ha ett ledarkonto. En deltagare i en studiecirkel/kurs som ska använda en studieplats behöver ett deltagarkonto.

Kom igång!

I Learnify finns många bra guider, både för dig som är deltagare och ledare. Du hittar hjälpen via ikonen med ett frågetecken i menyn uppe till höger. Om du vill komma igång med Learnify, kontakta din verksamhetsutvecklare på Sensus.

Du som ännu inte samarbetar med oss, kontakta oss via vårt formulär så hjälper vi dig vidare!

Senast uppdaterad 

2021-02-09

Missa inte vår distansverksamhet!

På sensus.se hittar du massor av cirklar och kurser som går att delta i på distans.

Kika i våra andra kategorier

Verktygslådan består av flera kategorier med olika material – det är bara rota runt!

Du använder en gammal webbläsare

Du använder en äldre version av Internet Explorer som denna webbplats inte är anpassad för. Du behöver använda Chrome, Safari eller annan modern webbläsare.

Med knappen nedan kan du ladda ned och installera Google Chrome.
Ladda ned Chome