Feedback – Vad tycker du om sajten?
Vad tycker du?

Sensus digitala verktygslåda är i ständig utveckling. Vi skruvar på form, funktion och fyller hela tiden på med nytt innehåll.

Har du tips, råd, feedback eller stött på problem med sajten? Hör gärna av dig till oss via formuläret!

Tack!

Vi uppskattar att du tog dig tid och även om vi inte alltid återkopplar (beroende på belastning) så läser vi alltid allt.

Ajdå, något gick fel. Prova igen!

Senast uppdaterad 

2020-03-31

SENSUS DIGITALA VERKTYGSLÅDA

Enkla tjänster för telefonkonferens

Det finns flera som är ovana eller av annan anledning inte känner sig bekväm i den digitala miljön. Telefonmöten kan vara en bra lösning som känns trygg och som fungerar bra.

Skriv ut / Spara PDF
Visa online

Behöver du en PRO-licens för Zoom?

Vissa cirklar och verksamheter behöver full licens för att slippa de begränsningar som ett gratiskonto kommer med. I Sensus omställningsstöd finns det möjlighet för cirkelledare att få en egen fullversion-licens för Zoom.

Kom i kontakt med oss

Tips på system för telefonkonferenser

Det finns flera som är ovana eller av annan anledning inte känner sig bekväm i den digitala miljön. Telefonmöten kan vara en bra lösning som känns trygg och som fungerar bra.

Det finns flera olika lösningar för telefonkonferenser/möten. Några är gratis, men de kan vara lite sämre ljudkvalité eller att de inte är lika tillförlitliga. Ska man hålla flera mycket viktiga telefonmöten är rekommendationen att kolla på de som man betalar för.

Telekonferensen.se

Det är en gratistjänst, varje deltagare betalar endast vanlig minuttaxa, motsvarande ett vanligt telefonsamtal. telekonferensen.se

RixMötet Gratis

Tjänsten är gratis upp till fem deltagare. Varje deltagare betalar endast vanlig minuttaxa, motsvarande ett vanligt telefonsamtal. Erbjuder flera olika typer av telefonkonferenser. foretag.comhem.se/rixmoten-gratis

Telefonkonferens.nu

Kostar 550 kronor i månaden, nu 20% rabatt för föreningar. Erbjuder flera olika typer av telefonkonferenser. telefonkonferens.nu

Freeconferenscall.com

Det är en gratistjänst. Varje deltagare betalar endast vanlig minuttaxa, motsvarande ett vanligt telefonsamtal. freeconferencecall.com

Senast uppdaterad 

2020-03-31

Missa inte vår distansverksamhet!

På sensus.se hittar du massor av cirklar och kurser som går att delta i på distans.

Kika i våra andra kategorier

Verktygslådan består av flera kategorier med olika material – det är bara rota runt!

Du använder en gammal webbläsare

Du använder en äldre version av Internet Explorer som denna webbplats inte är anpassad för. Du behöver använda Chrome, Safari eller annan modern webbläsare.

Med knappen nedan kan du ladda ned och installera Google Chrome.
Ladda ned Chome