Feedback – Vad tycker du om sajten?
Vad tycker du?

Sensus digitala verktygslåda är i ständig utveckling. Vi skruvar på form, funktion och fyller hela tiden på med nytt innehåll.

Har du tips, råd, feedback eller stött på problem med sajten? Hör gärna av dig till oss via formuläret!

Tack!

Vi uppskattar att du tog dig tid och även om vi inte alltid återkopplar (beroende på belastning) så läser vi alltid allt.

Ajdå, något gick fel. Prova igen!

Senast uppdaterad 

2021-01-22

SENSUS DIGITALA VERKTYGSLÅDA

Använd VoteIT för digitala årsmöten

VoteIT är ett verktyg för att hålla möten på nätet. Systemet har stöd för digitala årsmöten i enlighet med svensk lag.

Skriv ut / Spara PDF
Visa online

Behöver du en PRO-licens för Zoom?

Vissa cirklar och verksamheter behöver full licens för att slippa de begränsningar som ett gratiskonto kommer med. I Sensus omställningsstöd finns det möjlighet för cirkelledare att få en egen fullversion-licens för Zoom.

Kom i kontakt med oss

VoteIT för digitala årsmöten

I VoteIT finns det funktioner såsom talarlista, hantering av diskussioner, förslag och omröstningar. Det finns även stöd för mer avancerade omröstningar. Det finns hantering av yrkanden, dagordning med status på varje punkt (pågående, kommande, avslutad) och mycket mer som man kan behöva för ett årsmöte.

VoteIT utecklas och drivs av en ideell förening. För att få en egen instans av systemet driftad kostar det 10.000kr i medlemsavgift per år.

Ett årsmöte på VoteIT

Ett årsmöten som genomförs med VoteIT är ett asynkront möte, det vill säga att alla deltagare i mötet inte alltid är inne på mötet samtidigt. Till skillnad från ett traditionellt årsmöte så pågår det under en längre tid och varje punkt kan ta allt från några timmar till flera dagar.

Guide till verktyget

voteit.se kan du prova på VoteIT i ett demomöte. Det finns tips och råd på vad man bör tänka på och hur man planerar på bästa sätt. Här i den digitala verktygslådan finns ytterligare tips om hur man bäst genomför ett digitalt årsmöte.

Senast uppdaterad 

2021-01-22

Missa inte vår distansverksamhet!

På sensus.se hittar du massor av cirklar och kurser som går att delta i på distans.

Kika i våra andra kategorier

Verktygslådan består av flera kategorier med olika material – det är bara rota runt!

Du använder en gammal webbläsare

Du använder en äldre version av Internet Explorer som denna webbplats inte är anpassad för. Du behöver använda Chrome, Safari eller annan modern webbläsare.

Med knappen nedan kan du ladda ned och installera Google Chrome.
Ladda ned Chome